verkeersbordenfoto

Op veler verzoek 😉 weer op de site geplaatst, de pdf met daarop een groot aantal Nederlandse verkeersborden, reclame’s en kentekens uit tijdperk III. Oorspronkelijk getekend en samengesteld voor project ‘Handzaam Havenbaantje‘ maar natuurlijk op iedere historisch verantwoorde Hollandse modelbaan te gebruiken. Print de onderstaande PDF uit op een A4 vel (let op de instellingen ‘ware grootte’ voor 1:87, voor andere schalen zelf even rommelen voor de juiste afmetingen), de verkeersborden netjes uitsnijden en op een grijs geschilderd paaltje plakken. Vergeet  de achterzijde van zo’n bordje niet, ook even donkergrijs schilderen.

Borden+reclames

–> Download HIER de PDF
(14 mb)

 

Naast verkeersborden staan er op dit vel ook onder andere andreaskruizen, straatnaambordjes, kentekens, een gevelreclame, kleine reclame-plakaten en RET-logo voor op een Rotterdamse bus.