Verkeersborden en meer: zelf printen en uitsnijden

verkeersbordenfoto

Op veler verzoek 😉 weer op de site geplaatst, de pdf met daarop een groot aantal Nederlandse verkeersborden, reclame’s en kentekens uit tijdperk III. Oorspronkelijk getekend en samengesteld voor project ‘Handzaam Havenbaantje‘ maar natuurlijk op iedere historisch verantwoorde Hollandse modelbaan te gebruiken. Print de onderstaande PDF uit op een A4 vel (let op de instellingen ‘ware grootte’ voor 1:87, voor andere schalen zelf even rommelen voor de juiste afmetingen), de verkeersborden netjes uitsnijden en op een grijs geschilderd paaltje plakken. Vergeet  de achterzijde van zo’n bordje niet, ook even donkergrijs schilderen.

Borden+reclames

–> Download HIER de PDF
(14 mb)

 

Naast verkeersborden staan er op dit vel ook onder andere andreaskruizen, straatnaambordjes, kentekens, een gevelreclame, kleine reclame-plakaten en RET-logo voor op een Rotterdamse bus.

2 reacties

 1. Kees

  Gewéldig die verkeersborden in HO. Ik pas er best wel veel van toe zoals in het echt in Nederland een ratjetoe van verkeersborden is. Jammer dat ik géén printer heb.

  • modelbouwer V

   Ja da’s jammer de Bammer. Wat je kunt doen is de PDF downloaden, op een USB stick zetten er daarmee naar Multicopy (of een vergelijkbare printservice). Het bestand is A4 formaat en daar kunnen ze het vast wel printen op mooi papier.
   Succes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 ModelbouwWerk

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑